Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ANC de Vilafranca es solidaritza amb el Conseller Bernat Solé inhabilitat per el TSJC

La concentració es va fer dissabte, coincidint amb l’acte que diàriament organitzen els Músics per la Llibertat, i va voler mostrar el rebuig al que qualificaven de pressió sobre els càrrecs electes.

Dissabte al vespre, coincidint amb la concentració diària que fan els Músics per la Llibertat, l’ANC de Vilafranca va llegir un manifest de suport al Consell d’Exterior de la Generalitat, Bernat Solé, que ha estat inhabilitat per el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per haver facilitat espais municipals per acollir la votació de l’1 d’Octubre de 2017 quan era alcalde d’Agramunt.

Una cinquantena de persones es van concentrar a la plaça de la Vila de Vilafranca, i el coordinador de l’ANC Raimon Gusi va donar lectura a un manifest. Gusi remarcava que cal continuar amb les mobilitzacions per protestar contra la politització de la justícia i la pressió sobre els càrrecs electes a Catalunya.

La concentració va completar-se amb les habituals peces interpretades per els Músics per la Llibertat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: