Dimecres, 17 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Jove manté Bernat Costa com a Cap de Colla i Manel Trias com a President

El passat 22 de gener, la Colla Jove de Vilafranca va celebrar la seva assemblea anual de socis i sòcies.

Ho va fer en format telemàtic amb una assistència un 40 % menor a l’habitual i amb un màxim d’unes 30 persones connectades.
Es va aprovar l’acta de l’anterior assemblea i es va procedir a fer balanç social i tècnic de la temporada 2020. Sense massa a exposar, es va fer esment, sobretot, de l’estratègia comunicativa, de les activitats i del merxandatge en un any en què la colla hagués commemorat el seu 10è aniversari. La part tècnica va ser merament testimonial degut a la situació sanitària derivada de la pandèmia per la Covid-19 que ha obligat a paralitzar els assajos i actuacions castelleres.
Posteriorment es va aprovar l’estat de comptes i es va procedir a la fi del mandat de la Junta actual i a la presentació de noves candidatures que només va comptar amb la presentació d’una única candidatura continuista de l’actual. Feta la votació, l’assemblea va donar suport a aquesta candidatura per una àmplia majoria i, per tant, la Junta per als propers 2 anys seguirà sent encapçalada per Bernat Costa com a Cap de Colla i per en Manel Trias com a President.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: