Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Festa de la Fil·loxera estrena botiga virtual

La Festa de la Fil·loxera estrena botiga virtual

La botiga és accessible des de la pàgina web de l’entitat i vol ser una eina per facilitar la venda de productes relacionats amb la festa de la fil·loxera arreu.

Coincidint amb l’inici de l’any del 40è aniversari, la Festa de la Fil·loxera de Sant Sadurní ha posat en marxa, aquest mes de gener, la nova botiga virtual de l’entitat, amb accés des de la seva pàgina web www.festadelafiloxera.cat.

D’aquesta forma, la Festa facilita que es puguin comprar elements fil·loxeraires des de qualsevol lloc, amb enviament a domicili o entrega al punt de recollida habilitat. Amb la posada en marxa, a la pàgina web s’hi poden trobar una desena d’articles, entre peces de roba i complements de la Festa. A més, els socis de l’entitat disposen d’un codi de descompte durant el primer mes de botiga.

Cal recordar que el passat 1 de novembre l’Associació Festa de la Fil·loxera ja va donar el tret de sortida als actes del 40è aniversari, que se celebra aquest 2021, on es va donar a conèixer el cartell d’aquesta edició.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: