Dijous, 11 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La DO Penedès realitza enquestes a viticultors i cellers pel seu Pla Estratègic 2021-2030

La DO Penedès realitza enquestes a viticultors i cellers pel seu Pla Estratègic 2021-2030

La DO Penedès continua treballant per desenvolupar el seu Pla Estratègic 2021-2030 que ha de servir per definir les línies estratègiques a seguir per la denominació d’origen en els propers anys.

Seguint una de les grans prioritats marcades en l’inici d’aquest projecte, la DO Penedès ja ha començat a sondejar els viticultors i cellers que en formen part. L’objectiu és conèixer l’opinió, les necessitats i els propòsits de tots ells per tal de poder sumar esforços i treballar conjuntament els aspectes que es considerin més rellevants per incloure’ls al Pla Estratègic. Entre aquests aspectes destaca la generalització o no de l’agricultura ecològica, la coexistència de vinyes en diferents DOs, les varietats ancestrals i resistents, els sistemes de control de qualitat i rendiments o les vinificacions de vins naturals i de baixa intervenció entre molts d’altres.
Des de la DO Penedès s’ha preparat una enquesta online i s’ha enviat una comunicació a tots els viticultors i cellers adscrits, amb el link i les instruccions de participació i accés. En total hi poden participar més de 2.000 viticultors i 150 cellers del territori, i des del Consell Regulador de la DO Penedès es fa una crida a la màxima participació. En aquest sentit es demana als potencials participants que revisin les seves bústies, tant en paper com via email, per verificar que han rebut la notificació, i que entrin a l’enquesta i la complimentin. El termini màxim per respondre les enquestes acaba el 31 de gener.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: