Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un nou sistema de pagament de la zona blava d’estacionament mitjançant una aplicació de mòbil

Dimecres entrarà en funcionament a Vilafranca L’aplicació, que s’anomena EasyPark, s’ha de descarregar en el mòbil, permet pagar per l’estona en què s’estigui aparcat, estalviant temps i diners.

Un cop obert el mapa de la ubicació, es confirma on es vol aparcar i el temps que vol pagar. El supervisor de la zona blava verifica la matrícula del vehicle i només es paga el temps exacte durant el qual el vehicle ha estat estacionat en zona blava, un cop s’hagi avisat a través de l’app que s’abandona la plaça. L’aplicació permet iniciar, aturar i prolongar l’estacionament des del mòbil mateix.
La zona blava de Vilafranca funciona en horari 9 a 13.30h i de 16.30 a 20.30h.
L’opció de pagar des del mòbil, a banda de ser més còmoda, més fàcil i més segura, permet evitar la manipulació de les màquines expenedores de tiquets. La modalitat de pagament mitjançant els parquímetres continuarà vigent com fins ara.
Per a més informació sobre el funcionament de l’aplicació mòbil, es pot consultar a la pàgina web d’EasyPark www.easypark.es o trucar al telèfon 91 123 95 00. La implantació d’aquest sistema és possible gràcies a l’acord entre l’operadora SABA i l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: