Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’obre la fase de votació dels Pressupostos Participatius a Sant Martí Sarroca

S’obre la fase de votació dels Pressupostos Participatius a Sant Martí Sarroca

Els majors de 16 anys empadronats al municipi podran escollir entre dos projectes que es dotaran amb fins a 15.000 euros per fer-los realitat.

Del 7 al 20 de desembre es podran votar els dos projectes finalistes, després que l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca va aprovar incloure en el Pressupost General de la Corporació per a l’exercici 2021 una partida de 20.000 euros destinada a desenvolupar projectes que la població proposés. Durant el mes de novembre es van recollir fins a onze propostes.

Des de l’Ajuntament expliquen que algunes, tot i l’evident interès, s’han hagut de descartar perquè no hi té competències. La resta ha quedat dividida en dues línies: projectes iguals o inferiors a 5.000 € i projectes iguals o inferiors a 15.000 euros.

Per a la línia fins a 5.000 €, hi ha dues propostes. Com que ambdues no sumen l’import total destinat, es podran dur a terme sense necessitat de posar-les a votació. Es tracta d’habilitar espais per posar bancs al barri de La Bleda i possibilitar una passejada més còmode, amb descansos. I d’altra banda col·locar mobiliari urbà a la pista de l’Avinguda de Jaume I.

Per a la línia fins els 15.000 €, un comitè, establert a les bases, ha seleccionat dos projectes finalistes. D’una banda ampliar el Parc Infantil de la Zona Esportiva, amb la instal·lació de noves estructures lúdiques. I de l’altra ampliar amb nous elements i canviar d’ubicació el skatepark.

Del 7 al 20 de desembre, qualsevol persona empadronada al municipi, major de 16 anys, podrà votar per alguna d’aquestes propostes, ja sigui a través de l’App de Sant Martí Sarroca o presencialment, portant a les oficines de l’Ajuntament el formulari que trobarà a la web www.santmartisarroca.cat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: