Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pagar la zona blava amb el mòbil permet estalviar temps i diners

Des d’aquesta setmana passada està en funcionament a Vilafranca un sistema de pagament de la zona blava d’estacionament mitjançant una aplicació de mòbil.

L’opció de pagar des del mòbil, a banda de ser més còmoda, més fàcil i més segura, permet evitar la manipulació de les màquines expenedores de tiquets. L’aplicació, que s’anomena EasyPark, s’ha de descarregar en el mòbil, permet pagar per l’estona en què s’estigui aparcat, estalviant temps i diners.

Un cop obert el mapa de la ubicació, es confirma on es vol aparcar i el temps que vol pagar. El supervisor de la zona blava verifica la matrícula del vehicle i només es paga el temps exacte durant el qual el vehicle ha estat estacionat en zona blava, un cop s’hagi avisat a través de l’app que s’abandona la plaça. L’aplicació permet iniciar, aturar i prolongar l’estacionament des del mòbil mateix. Com que primer s’ha de marcar el temps d’estacionament previst, si per oblit no s’indica a la app l’abandonament de la plaça només es paga pel temps marcat.

La zona blava de Vilafranca funciona en horari 9 a 13.30h i de 16.30 a 20.30h.
La modalitat de pagament mitjançant els parquímetres continuarà vigent com fins ara.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: