Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Sant Martí Sarroca ampliarà el parc infantil de la Zona Esportiva

L’ampliació del parc infantil de la zona esportiva ha estat la proposta més votada en els pressupostos participatius de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca.

El procés iniciat a Sant Martí Sarroca ha tingut com a principal objectiu la participació directa de les veïnes i dels veïns amb la finalitat d’establir les principals necessitats quotidianes del municipi i que posteriorment seran incorporades en el pressupost municipal per al 2021, destinant-hi un total de 20.000 €.

A la fase de recollida es va rebre un total d’11 propostes: 2 per al tram inferior als 5.000 € i 9 per al tram inferior als 15.000 €.

En el cas del primer tram, com que ambdues propostes no superaven juntes l’import establert, van ser aprovades sense votació. En concret són habilitar espais per posar bancs al barri de la Bleda i possibilitar una passejada més còmoda, amb descansos; i col·locar mobiliari urbà a la pista de l’Avinguda Jaume I.

En el cas del segon tram, i després de descartar les que eren inviables per diferents motius, un comitè va escollir les dues propostes finalistes, que s’han posat a votació fins el passat 20 de desembre. En aquesta fase final de votació hi ha participat un total de 53 persones.

Ampliar el parc infantil de la Zona Esportiva, amb la instal·lació de noves estructures lúdiques ha rebut 43 vots. I ampliar rampes al circuit de skatepark existent i el canvi de ubicació ha obtingut 10 vots.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: