Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca deté un menor per un robatori amb violència

La col·laboració ciutadana va ser fonamental per permetre la detenció. Al menor se l’investiga per un robatori violent en un domicili produït el dia anterior.

Al voltant de les 16h de diumenge la Policia Local de Vilafranca van rebre diverses trucades a informant que un home estava agredint una dona al carrer Doctor Fleming, 8. Les patrulles es van dirigir urgentment al lloc on van localitzar un grup de persones envoltant un jove. Els agents van identificar una noia que va informar que l’individu en qüestió li havia intentat sostreure la seva bossa de mà i l’havia agredit per poder robar-li. Els agents van practicar la detenció de l’individu per un presumpte delicte de robatori amb violència. Es van instruir les diligències policials corresponents i es va traspassar el cas als Mossos d’Esquadra. La Policia Local agraeix la col.laboració ciutadana, que va permetre la detenció de l’individu.

Pels alguns dels objectes trobats i per les dades descriptives facilitades, el menor detingut podria ser l’autor d’un altre robatori violent produït dissabte a la tarda en un domicili del passatge Enric Regull, en què un home d’edat avançada va ser agredida per prendre-li la cartera. El menor està essent investigat per aquest altre presumpte delicte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: