Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La candidata del PDeCAT, Àngels Chacón, ha visitat Vilafranca en motiu de la Fira del Gall

Àngels Chacón ha carregat aquest dissabte contra ERC i JxCat, apuntant que uns “no saben governar” i els altres “no ho volen fer”.

Chacón ha passejat pel centre de la vila amb l’alcalde i candidat, Pere Regull, acompanyada també del president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Xavier Lluch i el diputat provincial i alcalde de Subirats, Pere Pons, a més de diversos regidors del govern municipal.
L’any passat va participar en la inauguració de la fira com a consellera i enguany les coses han canviat molt, tant per la fira com per a ella. Respecte al mercat de proximitat de la Fira del Gall, Chacón felicitava a l’alcalde per la iniciativa, perquè és molt important mantenir el suport a l’economica local.

La candidata demòcrata apuntava que “aixecar la persiana d’un negoci en mig d’una pandèmia no és senzill, però és molt més difícil amb una Generalitat que els desatén i els desprotegeix.”

La candidata del partit demòcrata destaca que Catalunya ha de tornar a ser exemple de gestió i bon govern, i que davant la incertesa del moment el que no pot fer un govern és generar més caos i confusió. Cal escoltar als diferents col·lectius, sempre amb l’objectiu principal de preservar la salut, però sense oblidar l’economia i afirmava que “Esquerra ha demostrat que no sap governar i Junts que no volen governar. En canvi el PDeCAT sap i vol governar.”

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: