Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La directora general d’Indústria explica al Penedès el Pacte Nacional per a la Industria

Àngels Chacón ha participat en el dinar de cloenda de l’Àgora Pimes 2017, on ha aprofitat per presentar les línies directrius d’aquest pacte nacional per a la indústria, que se centren en sis eixos.

En el marc de la quarta convenció de la petita i mitjana empresa que s’ha fet aquest dimecres, Àngels Chacón directora general d’indústria de la Generalitat, ha explicat al assistents al dinar de treball que tancava la jornada les principals estratègies ha seguir des de la seva direcció general, i més concretament el Pacte Nacional per a la Indústria. En aquest sentit, ha comentat que des del Govern es vol aplicar aquest pacte al que han arribat els agents socio-econòmics de Catalunya i que marca sis eixos per a la indústria del futur. Chacón destacava però, que calia també aplicar aquest pacte al territori i en situacions concretes.
La intenció era tant expressar aquestes propostes des del departament, com recollir sensacions i neguits del territori.
En el dinar també hi era el regidor de promoció econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, Joan Manel Montfort, que valorava de manera molt positiva la intensa jornada que havia tingut el seu inici al matí al centre Àgora.
Per Montfort aquestes trobades son un fòrum interessant en què poder posar en comú noves tendències relacionades amb el món de l’empresa. Una aposta també per la formació continuada.
El regidor vilafranquí va recordar també que Àngels Chacón fins ocupar aquest càrrec a la Generalitat havia estat regidora a l’Ajuntament d’Igualada, per tant al territori de la Vegueria Penedès, i precisament de promoció econòmica. Per tant considera que pot aportar també el seu coneixement del món local i del territori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: