Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els restaurants encaren la campanya de Cap d’Any amb sabor agredolç

Enguany els restaurants s’adapten a la pandèmia i ofereixen la seva carta en servei de comanda.

La nit de Cap d’Any arriba dies després de tancar la campanya de Nadal i Sant Esteve amb bones sensacions. Per la darrera nit de l’any, els restaurants han adaptat la seva carta i han posat els seus millors plats a disposició dels seus clients, sent molts d’ells ja habituals.

Enguany, els serveis de comandes per emportar s’han convertit en el salvavides de la majoria de restaurants, davant les restriccions que limiten el seu funcionament en gran mesura. Ho explica la gerent del Gat Blau, Olga Guasch.

Per la seva banda, el copropietari del resturant Cal Ton, Àlvar Salas, comenta que han experimentat un increment del volum de comandes.

Alguns dels plats preferits pels clients són els clàssics canelons, pollastre o Gall del Penedès. En un període festiu en què els dinars i sopars multitudinaris són inviables, les comandes esdevenen la solució. Tanmateix, aquest servei ja és un habitual per aquesta nit tan assenyalada.

Els responsables dels restaurants expliquen que la situació comença a ser crítica a nivell econòmic, amb molts treballadors encara sense cobrar els ERTO’s, i en alguns casos amb dificultats per fer front als pagaments. Des del sector comenten que la restauració és segura i reclamen unes mesures que els permetin aixecar cap.

Sigui com sigui, el sabor no faltarà a la nit de Cap d’Any, una nit en què el més important de tot ha de ser la responsabilitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: