Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El trasllat al nou institut és “imminent” quan hi hagi connexió elèctrica als mòduls

Els mòduls prefabricats de l’institut Vilafranca 2 ja estan instal·lats als terrenys municipals del carrer de la Vinya, número 25, al barri del Molí d’en Rovira.

L’alumnat no va poder començar el curs en aquest espai perquè els mòduls encara no estaven preparats i el Departament d’Educació va decidir ubicar les dues línies de 1r d’ESO a les instal·lacions de l’escola Pau Boada.

La direcció de l’institut Vilafranca 2 ha explicat a la nostra redacció que està tot a punt per fer el trasllat però que resten pendents de la connexió elèctrica.

La regidora d’Educació de l’Ajuntament de Vilafranca, Xell Montserrat, ha confirmat que el trasllat és «imminent», tot i que encara no hi hagi una data concreta. Montserrat creu que serà abans de les vacances de Nadal.

De moment, la seixantena d’alumnes del nou institut continuen fent les seves classes a un espai habilitat al recinte de l’escola Pau Boada. La previsió del Departament sempre ha estat que aquesta ubicació provisional no vagi més enllà d’aquest primer trimestre.

L’institut del Molí d’en Rovira és el cinquè d’oferta pública de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: