Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Eugeni d’Ors s’omple d’emocions en l’acte central del 90è aniversari

Es preveu que la commemoració del 90è aniversari culmini el curs vinent amb la celebració d’un sopar multitudinari

L’institut Eugeni d’Ors de Vilafranca va celebrar divendres tarda l’acte central del 90è aniversari, que va omplir la sala d’actes del centre i va comptar amb la presència de l’alcalde de Vilafranca, Francisco Romero, il a regidora d’educació, Gemma Romeu. La directora de l’institut, Verònica Arrufat, apuntava que tothom ha volgut formar part de l’homenatge.

L’acte va comptar amb la intervenció d’alumnat, antic alumnat, professorat, antic professorat, famílies i personal no docent i també va tenir la seva part musical amb cantaires de la coral del Centre Excursionista del Penedès. Des de la comissió dels 90 anys, l’historiador i exprofessor Salvador Campamà fa una valoració de diversos mesos d’activitats.

Es preveu que la commemoració del 90è aniversari culmini el curs vinent amb la celebració d’un sopar multitudinari que aplegui alumnes, professorat, famílies i personal no docent, tant actuals com del passat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: