Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Sindicat de Llogaters i la CUP porten l’Ajuntament de Vilafranca al Síndic de Greuges

Denuncien que l’Ajuntament no està complint amb la seva obligació d’empadronar totes les persones que viuen a Vilafranca.

Aquest dimecres han presentat una queixa formal contra l’Ajuntament de Vilafranca al Síndic de Greuges de Catalunya per denunciar que no està complint amb la seva obligació d’empadronar totes les persones que viuen a la ciutat.

Així ho avançava al programa Contrapunt el regidor Noel Viñas.

TALL:

Des de fa mesos les dues formacions estan treballant amb persones que s’enfronten a aquesta problemàtica a les que l’Ajuntament denega les peticions d’empadronament. Fa setmanes que les afectades s’estan concentrant cada dilluns davant de l’Ajuntament per visualitzar la situació. El Sindicat de Llogateres, la CUP i les mateixes afectades denuncien que l’Ajuntament de Vilafranca està utilitzant el padró com un mecanisme de segregació i de control social.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: