Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El mercat gastronòmic, novetat en l’edició de la Fira del Gall adaptada a la Covid-19

La Fira del Gall torna a Vilafranca aquest cap de setmana, però ho fa en formats diversos, amb l’objectiu d’adaptar-se al nou escenari global, marcat per la pandèmia de Covid-19.

Tot i els canvis, la proposta mantindrà l’essència que l’ha fet popular i que l’ha consolidat com el millor escenari per conèixer i degustar el Gall del Penedès.

Una de les principals novetats en aquesta edició 356 és que, durant el cap de setmana s’instal·larà a la plaça Jaume I de Vilafranca un petit mercat gastronòmic perquè qui ho desitgi pugui maridar els ingredients típics de la Fira del Gall còmodament a casa. Ho explica la regidora de Turisme M. Dolors Rius.

En principi està previst que el confinament perimetral de municipis que ha estat vigent els darrers caps de setmana, passi a ser comarcal a partir d’aquest divendres. Un fet que des de la Fira del Gall valoren positivament, tot recordant que el mercat gastronòmic tindrà l’aforament limitat, per poder garantir les mesures sanitàries requerides.

Tota la informació es pot consultar al web www.firadelgall.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: