Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ametller Origen crea el Club de Vins amb Origen per recolzar els petits viticultors catalans

Entre els 11 cellers, n’hi ha tres de l’Alt Penedès. La idea del Club de Vins és anar incorporant més referències properament.

Dijous al matí es feia la presentació d’aquesta iniciativa que impulsa el grup Ametller Origen. L’acte, presentat per la comunicadora Empar Moliner, comptava amb la participació de Josep Ametller, Director General i cofundador d’Ametller Origen, Carmel Mòdol, Director General d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del Departament d’Agricultura de la Generalitat; Maria Piñol, coordinadora del Club, la sommelier Meritxell Falgueras, padrina del projecte, i Blanca Ozcáriz i Núria Bigorra, en representació dels cellers que formen part del Club.

La raó de ser d’aquest Club és fomentar la cultura del vi, reconèixer la labor dels petits cellers en la preservació de la tradició vitivinícola del nostre país, donar valor a l’origen i fer d’altaveu de tots els territoris vitivinícoles de la nostra geografia. La seva activació arriba en un moment compromès per a molts petits elaboradors, que han vist totalment afectats els seus canals de venda a la restauració o l’exportació, i ara se’ls ofereix un nou canal per arribar directament al consumidor. El projecte engega amb 11 cellers i 25 vins, que es podran aconseguir a través de la botiga online d’Ametller Origen i de la botiga física del Mercat d’Autors de Barcelona.

Entre els vins hi ha de tres propostes de l’Alt Penedès. El Jardí dels Sentits, elaborats a Lavern Subirats; Baldufa Vins, al Pla del Penedès; i Xic de Mel a Font rubí i Torrelles.

Per donar-se d’alta només s’ha d’accedir a la web d’Ametller Origen i adreçar-se al Club de Vins.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: