Dijous, 18 de setembre de 2025
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un curs de Sommelier professional, novetat formativa de l’Escola d’Enoturisme per al 2021

El curs s’iniciarà el gener de 2021 i acabarà el juliol de 2022 i va adreçat a a professionals de l’hostaleria i la restauració, la comercialització de vins o professionals dels cellers entre altres.

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya engega com a novetat per a l’any 2021 un nou curs de Sommelier Professional amb l’objectiu de formar professionals especialitzats en el món del vi, amb una àmplia base de coneixements sobre el producte i el negoci, i la seva relació amb la gastronomia. Es tracta d’un curs que permetrà entendre el llenguatge tècnic del món del vi: enologia i tast, màrqueting, venda i promoció, sumilleria i maridatges, tot des d’una amb visió multidisciplinària. Un objectiu específic del curs és aprofundir en les habilitats comunicatives de l’alumnat, posant especial atenció en les expectatives del client, i oferint una formació integral que contempla l’anglès i el francès, incorporant així l’ús professional de llengües estrangeres en el món de la sumilleria.

El disseny del contingut formatiu ha estat elaborat amb criteris de professionalitat i experiència, incloent-hi la presència de les 12 DO catalanes, vins nacionals i internacionals. A més, part d’aquests continguts es tractaran en llengua anglesa i francesa.

El curs tindrà una durada de dos anys, s’iniciarà el gener de 2021 i acabarà el juliol de 2022. S’impartirà en modalitat semi presencial, amb un total de 430 hores. Les aules de l’Escola d’Enoturisme compleixen les mesures de protecció i seguretat per a la Covid-19, i es garanteix la seguretat en el desenvolupament de les seves classes formatives.

En el web de l’escola, www.escolaenoturisme.cat, es pot trobar tota la informació relacionada amb aquest curs.

Efemèrides

18 de setembre
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: