Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un curs de Sommelier professional, novetat formativa de l’Escola d’Enoturisme per al 2021

El curs s’iniciarà el gener de 2021 i acabarà el juliol de 2022 i va adreçat a a professionals de l’hostaleria i la restauració, la comercialització de vins o professionals dels cellers entre altres.

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya engega com a novetat per a l’any 2021 un nou curs de Sommelier Professional amb l’objectiu de formar professionals especialitzats en el món del vi, amb una àmplia base de coneixements sobre el producte i el negoci, i la seva relació amb la gastronomia. Es tracta d’un curs que permetrà entendre el llenguatge tècnic del món del vi: enologia i tast, màrqueting, venda i promoció, sumilleria i maridatges, tot des d’una amb visió multidisciplinària. Un objectiu específic del curs és aprofundir en les habilitats comunicatives de l’alumnat, posant especial atenció en les expectatives del client, i oferint una formació integral que contempla l’anglès i el francès, incorporant així l’ús professional de llengües estrangeres en el món de la sumilleria.

El disseny del contingut formatiu ha estat elaborat amb criteris de professionalitat i experiència, incloent-hi la presència de les 12 DO catalanes, vins nacionals i internacionals. A més, part d’aquests continguts es tractaran en llengua anglesa i francesa.

El curs tindrà una durada de dos anys, s’iniciarà el gener de 2021 i acabarà el juliol de 2022. S’impartirà en modalitat semi presencial, amb un total de 430 hores. Les aules de l’Escola d’Enoturisme compleixen les mesures de protecció i seguretat per a la Covid-19, i es garanteix la seguretat en el desenvolupament de les seves classes formatives.

En el web de l’escola, www.escolaenoturisme.cat, es pot trobar tota la informació relacionada amb aquest curs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: