Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Un any més el ‘grup de la terra’ de Càritas cull les olives de les oliveres municipals

Un any més el ‘grup de la terra’ de Càritas cull les olives de les oliveres municipals

Aquest any s’han collit més de 1.500 kg d’olives, amb els que s’han fet 160 litres d’oli de consum per les persones d’aquest grup de Càritas.

Des de l’any 2012, el ‘grup de la terra’ de Càritas Interparroquial de Vilafranca, amb la col·laboració e l’Ajuntament, cull les olives de gran part de les oliveres plantades en parcs, carrers i parcel·les municipals, per al seu aprofitament. Durant els mesos d’octubre i novembre d’aquest 2020, diferents persones d’aquest grup, han collit més de 1.500 kg d’olives, amb les que han pogut fer 160 litres d’oli, que serviran per al consum d’oli anual d’aquestes persones i les seves famílies.

D’aquesta manera, s’aprofita un recurs local que d’altra manera es malmetia i embrutava l’espai urbà. Per a la gent que forma part d’aquest grup de treball, el fet de tenir una feina a fer, d’aconseguir uns resultats i un reconeixement, ha sigut tan o més important que l’ajut econòmic que els ha suposat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: