Dimarts, 19 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’anul·la el concert del cicle Cava Jazz previst per aquest dissabte a Font-rubí

S’anul·la el concert del cicle Cava Jazz previst per aquest dissabte a Font-rubí

Els organitzadors del Cava Jazz esperen poder celebra el darrer concert del cicle a mitjans de desembre, si la situació sanitària millora.

Aquest 28 de novembre hi havia programat el concert de ‘Monique Makon & The Soul Titoo’s’, en el marc del XXII Cicle de Cava Jazz i dels actes del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones que es fan al municipi. Finalment però, davant de les circumstàncies actuals s’ha decidit anul·lar l’actuació.

Des de l’Ajuntament de Font-rubí i la Comissió de Festes al llarg de la pandèmia han apostat per ajornar els concerts que tenien programats, en comptes d’anul·lar-los directament. De fet, el concert de la Monique Makon s’havia de celebrar inicialment el mes de març, però no va ser possible a causa de la Covid-19. Tot i els esforços de l’organització per intentar mantenir aquest acte, finalment no s’ha pogut dur a terme.

Des de l’organització del Cava Jazz esperem que la situació millori i que es pugui celebrar l’últim concert del cicle, amb el tribut a Louis Amstrong dels ‘Jazzcare All Stars’, el 12 de desembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: