Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Llenguaferits difon i promou l’estima per la llengua catalana a les xarxes

Llenguaferits és un projecte de la Jessica Neuquelman, veïna del Pla del Penedès, i el David Vila i Ros, veí de Sabadell.

La Jessica és llicenciada en Filologia Hispànica i és de Dunkerque, tot i que ja fa temps que viu al Pla del Penedès. El David, per la seva part, és escriptor i dinamitzador lingüístic i és de Sabadell. Tots dos són apassionats de les llengües i les consideren un dels grans patrimonis de la humanitat. Amb Llenguaferits, a través de vídeos i de xerrades, expliquen de manera amena i entretinguda curiositats del català i d’altres llengües d’arreu del món amb l’objectiu de despertar la sensibilitat lingüística i, així, fomentar el respecte per totes les llengües i, en particular, pel català.

Llenguaferits havia de ser un programa de ràdio però la pandèmia va truncar aquesta possibilitat i el projecte ha mutat en un compte d’Instagram i un canal de YouTube. Poc a poc s’està fent gran i ara també han creat una guia que es pot fer servir a les aules per fer l’aprenentatge al voltant del català més amè i divertit.

Amb Llenguaferits, la Jessica i el David volen compartir la seva passió per la diversitat de les llengües i ho fan voltant pel territori, descobrint-nos les particularitats dels dialectes o dels parlars de cada zona o entrevistant experts de diferents àmbits relacionats amb la llengua.
Tot plegat d’una manera fresca i divertida.

Llenguaferits van passar pel Penedès el passat mes d’agost per fer un dels seus vídeos, titulat ‘I com s’hi parla, entre vinyes?’.

Els podeu seguir als seus canals d’Instagram i YouTube i hi podeu contactar a .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: