Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Fundació “la Caixa” dona suport a Mas Albornà i Actúa

La Fundació “la Caixa” dona suport a Mas Albornà i Actúa

La Fundació Mas Albornà rebrà una col·laboració de la Fundació “la Caixa” de 10.000 euros, canalitzada a través de l’Acció Social de CaixaBank, per al seu projecte “Com a casa”.

El projecte té com a objectiu adaptar el mas residència de Les Cabanyes a les diferents necessitats dels residents amb discapacitat intel·lectual que es troben en procés d’envelliment o tenen la mobilitat reduïda. El pla dissenyat preveu adaptar les instal·lacions de la llar-residència a les persones amb més necessitats de suport i els requeriments sanitaris per a garantir-los qualitat de vida i seguretat en el seu entorn de la llar. L’acció consisteix, bàsicament, en la creació d’una nova habitació doble adaptada a la planta baixa en un espai que actualment es troba en desús. El projecte s’adreça a 31 persones adultes amb discapacitat intel·lectual residents a la residència del Mas, a les Cabanyes i que també són usuàries del servei de centre ocupacional o treballadores del centre especial de treball de la Fundació Mas Albornà.
L’entitat Actúa, per la seva banda, rebrà una col·laboració de la Fundació “la Caixa” de 14.500 euros per al projecte “SOM-RIU” que té com a objectiu afavorir el desenvolupament psicomotriu de les nenes i nens dels CRAE des de una vessant lúdica i alhora terapèutica a partir de les arts escèniques. Es tracta d’aportar somriures i experiències positives als nens, que degut a les experiències que els ha tocat viure, duen una motxilla amb moltes vivències doloroses.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: