Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 0’7% solidari de la Festa Major de Vilafranca es destinarà a l’associació Ginesta

L’Obra Social aportarà 10.000 euros a la festa major de Vilafranca i el 0’7% de l’import dels donatius rebuts anirà a parar a l’Associació Ginesta.

Els administradors de la Festa Major, els responsables de Caixa Bank i les representants de l’Associació Ginesta han explicat aquest dimarts al vespre a la seu de l’entitat bancària del carrer de Sant Joan les novetats de la festa major solidària.

L’administradora Maria Bassegoda va apuntar que hi ha una gran diversitat i vitalitat d’entitats a la vila que es dediquen a millorar la qualitat de vida de persones que han d’afrontar problemàtiques diverses. També va manifestar el compromís de l’administració de donar continuïtat a l’apartat més solidari de la festa major.

En nom de Caixa Bank, Jordi Sabe també destacava la vitalitat associativa de Vilafranca i refermava el compromís de l’Obra Social amb la festa major.

L’Obra Social aportarà 10.000 euros a la festa major de Vilafranca i el 0’7% de l’import dels donatius rebuts anirà a parar a l’Associació Ginesta, que es dedica a donar suport a les persones que han patit o pateixen un càncer de pit i als seus familiars.

Els diners serviran per finançar l’activitat quotidiana de l’associació.
Les entitats que s’han beneficiat d’aquest 0’7% en anteriors edicions de la festa han estat Ampert, Univers Penedès, Llambrusca Alzheimer Penedès i l’Associació Ressò.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: