Dimecres, 28 de Juliol de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca signen un conveni amb Caixa Bank

L’acord contempla un ajut de 20.000 euros que la colla vol invertir en aspectes de caire social.

Concretament, amb el conveni entre Caixa Bank i els Castellers de Vilafranca, es vol incidir en temes d’integració social i en ajudes als infants. El president dels verds, Joan Badell, valora molt positivament la signatura del conveni per la possibilitat que donarà a alguns infants de poder viatjar amb la colla.

Des de Caixa Bank destaquen la importància de col·laborar amb una entitat de la magnitud que tenen els Castellers de Vilafranca i, al mateix temps, poder treballar en benefici dels infants i de la integració social.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: