Dimecres, 19 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Família Torres, Mediapro i Damm, busquen startups per impulsar el negoci de bars i restaurants

Família Torres, Mediapro i Damm, busquen startups per impulsar el negoci de bars i restaurants

Les startups guanyadores d’Horeca Challenge podran desenvolupar un pilot del seu projecte cofinançat pels promotors de la convocatòria.

Família Torres, Grup Mediapro i Damm donen suport al sector de la restauració amb el llançament d’Horeca Challenge, una convocatòria destinada a startups amb l’objectiu de detectar i desenvolupar noves solucions que permetin impulsar a mitjà termini el negoci de bars i restaurants. Les startups guanyadores podran desenvolupar un pilot del seu projecte cofinançat pels promotors de la convocatòria.

L’objectiu és donar impuls a un sector que està patint l’impacte de les conseqüències de la Covid19, però que amb la incorporació de solucions innovadores «pot sortir reforçat».
En aquest sentit, busquen projectes d’startups que donin resposta a tres reptes: com gestionar l’afluència de clients, com garantir les condicions sanitàries assegurant la salut dels clients i com optimitzar la rendibilitat de les visites als locals.

Les startups que vulguin participar a l’Horeca Challenge podran presentar la candidatura del seu projecte a la pàgina web de la iniciativa, www.horecachallenge.com. El termini per rebre sol·licituds acabarà el 15 de gener de 2021.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: