Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

En la segona onada de Covid les empreses de lleure veuen més difícil les extraescolars online

Les activitats extraescolars s’han aturat durant 15 dies de manera presencial sempre i quan no es pugui mantenir un grup bombolla.

Amb les noves mesures restrictives per a contenir la Covid-19, les activitats extraescolars s’han aturat durant 15 dies de manera presencial sempre i quan no es pugui mantenir un grup bombolla. En el cas del Consell Esportiu de l’Alt Penedès han vist totalment afectada la seva activitat. El secretari tècnic del Consell Esportiu, Pep Besolí, ho explicava.

Algunes de les mesures que el Consell Esportiu haurà d’aplicar són els ERTOs i, fins i tot, els acomiadaments de personal. Durant el primer confinament van poder fer força activitat de manera telemàtica, però ara descarten la opció online perquè ja no els funciona amb els nens i nenes.

Un altre centre afectat per l’aturada de les extraescolars però que sí ha pogut passar tota l’activitat a la via telemàtica és Penedès Languages. La seva gerent, la Rosemay Chehab, explicava que la principal complicació va ser la rapidesa amb la que van haver d’actuar des que es van fer públiques les mesures.
La Rosemay Chehab coincideix a dir que l’activitat telemàtica no s’acull ara de la mateixa manera que fa uns mesos quan es va decretar el primer Estat d’Alarma per la Covid-19. Assegura que els infants comencen a estar cansats.

Tant el Consell Esportiu de l’Alt Penedès com l’Acadèmia d’anglès Penedès Languages s’han preparat pel pitjor dels escenaris: que l’aturada d’activitat presencial s’allargui més enllà dels 15 dies que s’han establert en un inici. Creuen que, com a mínim, fins Nadal la situació no millorarà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: