Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest Black Friday noten un augment de vendes entre setmana a causa del confinament perimetral

Tant a la botiga Only com a Noa han fet descomptes d’un 20% a tots els productes i en aquesta darrera també un 40% en productes seleccionats.

Dissabte finalitzava la campanya del Black Friday a Vilafranca, una campanya que no s’ha pogut seguir igual que en altres edicions a causa del confinament perimetral els caps de setmana. A la botiga de roba infantil Noa, però, fan un balanç positiu malgrat que no ha servit per recuperar-se del tot de la situació que arrosseguen des de l’inici de la pandèmia. Ho explicava la responsable de la botiga, Pili Rodriguez.

Habitualment el Black Friday es fa el divendres i dissabte però enguany ha durat tota una setmana, de dissabte a dissabte. A la botiga de roba Only, una de les treballadores, l’Elisabet Colon, explicava que enguany han tingut més vendes de dilluns a dijous que no pas divendres i dissabte.

Tant a la botiga Only com a Noa han fet descomptes d’un 20% a tots els productes i en aquesta darrera també un 40% en productes seleccionats. En molts casos, tal i com explica la Pili Rodriguez de la botiga Noa, durant el Black Friday s’han fet moltes compres de Nadal anticipades. Els comerços de Vilafranca veuen la campanya de Nadal amb molta incertesa però esperen que les properes fases de desescalada permetin fer arribar més clients a la vila i, conseqüentment, obtenir més vendes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: