Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’estrena Eres literatura, literatura de la buena sobre la vida secreta d’una persona anònima

L’obra parla d’una relació intensa caracteritzada per molts alts i baixos i pel gran protagonisme de l’erotisme

Divendres al vespre, Roser Serra era l’encarregada de posar en escena “Eres literatura, literatura de la buena”, dirigida per Toni Reguerio. Es tracta d’un recital literari d’uns textos inèdits on l’autora, anomenada Lilith, vol mantenir l’anonimat i en els que parla de la seva vida paral·lela i la relació sentimental amb un home. Regueiro ha volgut portar-lo al seu camp i convertir-lo en un recital teatralitzat.

Regueiro explicava que el que aquesta senyora els hi va lliurar no és ben bé un diari sinó uns escrits de reflexions i sensacions sobre aquesta relació tan intensa caracteritzada per viure molts alts i baixos i pel gran protagonisme de l’erotisme.

La Lilith, pseudònim de l’autora de l’obra, ha compaginat la seva vida amb una relació secreta que l’ha mantingut viva i motivada per sobreviure a la rutina. Ara, a la jubilació ha cedit secretament el seu diari perquè no li trobin els seus familiars i descobreixin que “el pecat” a vegades no és tan terrible.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: