Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Representants polítics van assistir a la concentració als Monjos per recolzar als treballadors

Més enllà dels treballadors i representants sindicals, diversos representants de formacions polítiques van assisitir a la concentració per mostrar el seu suport als que estan patint en primera persona els tancaments de les plantes penedesques.

Una de les assistents era l’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, Imma Ferret, que explicava que es tracta d’un problema pel municipi i pel conjunt del territori.

També hi era present l’alcalde de Vilafranca i delegat del govern al Penedès, Pere Regull. Lamentava la manca d’inversions al Penedès.

Per part d’Esquerra Republicana, l’alcaldessa de Gelida i diputada al Parlament de Catalunya Lluïsa Llop reivindicava que el govern amb l’interinatge de Pere Aragonès com a president continuarà treballant pels treballadors i pel Penedès.

Una altra de les assistents va ser la presidenta de Catalunya en Comú Podem, Jèssica Albiach. Explicava que, des dels comuns estan preocupats per la situació i no creuen que Pere Aragonés tingui autoritat per demanar a les empreses que no marxin.

El diputat de Junts per Catalunya, Eduard Pujol, creu que cal buscar acords a la taula de reindustrialització.

També hi va assistir el diputat del PSC al Congrés, José Zaragoza. Creu que és clau l’entesa entre govern central i Generalitat i esperen que el canvi de Chacón a Tremosa no alteri la bona sintonia.

Totes les formacions creuen que cal treballar plegats per arribar a bon port.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: