Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CCOO defensa al Penedès la plena ocupació, salaris i habitatge

Ho ha fet en el marc de la 2a edició de la paella popular per celebrar l’1 de Maig a Vilafranca.

Aquest diumenge la plaça del Penedès ha acollit la paella popular que per segon any consecutiu ha organitzat CCOO, amb la participació d’unes 150 persones.
El secretari general del sindicat al Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf, Josep Maria Romero, destaca que a banda de les reivindicacions generals de país, al Penedès també es lluita per la reindustrialització o les millores en mobilitat.

L’acte comptava amb la participació de l’alcalde de Vilafranca, Francisco Romero, que ha volgut posar en valor la feina dels sindicats i el treball conjunt en millores com la reforma laboral, o l’increment del salari mínim. I també al Penedès en les reivindicacions de millora de la mobilitat o la reindustrialització.
Per part del sindicat també van constatar actituds anti sindicals per part de certes empreses, que amenacen la llibertat sindical i que el que cal és avançar en la democratització dels centres de treball. CCOO mostrava la
seva preocupació per la situació del sector del vi i del cava, que està sent colpejat pels impactes del canvi climàtic, amb episodis cada cop més virulents per al camp.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: