Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les botigues de bicicletes han vist augmentar les seves vendes a partir del post-confinament

A la botiga Cicles Catalunya, per exemple, han vist esgotats molts dels seus productes i els terminis d’entrega són, en molts casos, d’1 a 2 mesos

Entre els sectors menys perjudicats per la crisi del coronavirus es troba el de la bicicleta. Els venedors de bicicletes i recanvis han observat un augment de demanda de producte des que es va iniciar la desescalada i és que la Covid-19 ens ha portat la necessitat de passar més temps practicant activitats a l’aire lliure com pot ser el ciclisme. El responsable de la botiga Cicles Catalunya, Josep Maria Grimau, parlava de l’augment de feina que els va començar en ple post-confinament.
A Cicles Catalunya han vist esgotats molts dels seus productes i els terminis d’entrega són, en molts casos, d’1 a 2 mesos.

A la botiga Tot vici en bici estan d’acord en aquest augment de vendes provocat arrel de la crisi del coronavirus però el seu propietari, Lluis Pons, puntualitza que el sector de la bicicleta és un sector molt canviant pel que fa a vendes. Porta observant aquesta tendència des que va obrir la botiga fa més de 25 anys.
Tot i la bona temporada de vendes, Pons creu que en els darrers dies s’està aturant aquesta tendència a l’alça degut a la complicació pel que fa a contagis i les noves restriccions que està establint el govern.

A Cicles Catalunya, durant aquests mesos, han notat alguns canvis en el perfil de clientela i amb l’arribada de nous clients.
Grimau creu que l’àmbit que falta explotar dins del sector de la bicicleta és el de la mobilitat urbana ja que les principals demandes que estan tenint són bicicletes elèctriques, de carretera, de muntanya i per a infants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: