Dijous, 25 d'abril de 2024

El granadenc Lluís Pons, campió del món de duatló per veterans

Ho feia en el marc dels Campionats del Món Multiesport, organitzats per la Federació Internacional de Triatló, a Eivissa

El triatleta de La Granada Lluís Pons s’ha proclamat campió del món de duatló cros de la categoria de 60 a 64 anys, en una prova disputada a Eivissa als Campionats del Món Multiesport, organitzada per la Federació Internacional de Triatló.

Acompanyat pel Pablo Muñoz com a Team manager, la prova constava d’un primer tram de 6 kilometres de cursa a peu per un terreny molt rocos i escarpat on va marcar el millor temps, de 27:46. Tot seguit i sense parar, torn pel tram 2, de 21 kilometres de cursa en bicicleta de muntanya, on també va marcar el millor temps, d’1:16:22.

Finalment en el tram 3, cursa a peu de 3 kilometres, per la zona de costa. Un tram molt rocós on va fer el segon millor temps amb 12:56. Combinant els tres trams, Pons va completar la prova en 1h:59min:02segons, per davant de Luis Miguel Sanchez de Toledo i l´Eivissenc Antoni Ferrer amb un temps de 2:03:31.