Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El granadenc Lluís Pons, campió del món de duatló per veterans

Ho feia en el marc dels Campionats del Món Multiesport, organitzats per la Federació Internacional de Triatló, a Eivissa

El triatleta de La Granada Lluís Pons s’ha proclamat campió del món de duatló cros de la categoria de 60 a 64 anys, en una prova disputada a Eivissa als Campionats del Món Multiesport, organitzada per la Federació Internacional de Triatló.

Acompanyat pel Pablo Muñoz com a Team manager, la prova constava d’un primer tram de 6 kilometres de cursa a peu per un terreny molt rocos i escarpat on va marcar el millor temps, de 27:46. Tot seguit i sense parar, torn pel tram 2, de 21 kilometres de cursa en bicicleta de muntanya, on també va marcar el millor temps, d’1:16:22.

Finalment en el tram 3, cursa a peu de 3 kilometres, per la zona de costa. Un tram molt rocós on va fer el segon millor temps amb 12:56. Combinant els tres trams, Pons va completar la prova en 1h:59min:02segons, per davant de Luis Miguel Sanchez de Toledo i l´Eivissenc Antoni Ferrer amb un temps de 2:03:31.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: