Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local fa des del mes de juny més de 450 intervencions i 300 denúncies a la Girada

Intervencions al barri de la Girada en matèria de seguretat ciutadana, civisme i convivència i trànsit.

La Policia Local de Vilafranca ha pogut identificar i denunciar un individu que va participar en una baralla fa algunes setmanes al barri de la Girada. La identificació i la denúncia posterior han estat possible gràcies a un ciutadà que va fer arribar a l’Ajuntament una gravació de vídeo. Aquesta persona va ser denunciada, en virtut de la Llei de Seguretat Ciutadana, per participar en la baralla exhibint objectes perillosos. En aquests casos, la col·laboració ciutadana és fonamental i per això es recorda a la ciutadania la necessitat de posar en coneixement de la Policia Local, a través dels canals oficials, aquests tipus de situacions per tal que puguin actuar-hi.
Aquesta denúncia forma part de les 65 actes de denúncia aixecades al barri de la Girada en temes relacionats amb la seguretat ciutadana i amb l’incivisme, que se sumen a les més de 230 denúncies en matèria de trànsit al barri des del mes de juny passat.
La Policia Local de Vilafranca ha efectuat des de l’1 de juny més de 450 intervencions al barri per tal d’atendre les incidències de tipologia diversa, en bona part motivades per l’afluència de persones als diversos establiments d’hostaleria que disposen de terrasses a la rambla de la Girada i la Ronda de Mar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: