Dissabte, 11 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La majoria de dossiers de la Càpsula del Temps de la FM ja estan a punt per ser tancats

La Fundació Privada Futura Penedès va pensar enguany en una activitat adreçada als infants entre els 6 i els 12 anys i que tingués a veure amb la Festa Major.

D’aquesta manera van idear el projecte d’una Càpsula del Temps de la Festa Major.
Aquesta iniciativa ha comptat amb el suport dels administradors i convidava a fer una reflexió sobre els sentiments dels infants envers a la més típica, suspesa aquest 2020 com a conseqüència de la pandèmia del COVID-19. El 28 d’agost es van esgotar els 250 dossiers i durant les darreres setmanes els nens i nenes han estat treballant de valent.
Per exemple l’Anna i la Carla Paralló ja fa uns dies que l’han completat.
Elles ens explicaven, en primer lloc, que han fet els dies de la festa enguany, seguint les activitats bàsicament des de casa, però també visitant la processó il·lustrada.
Consideren que la proposta de la càpsula del temps ha estat una bona idea.
També ens explicaven que omplir els continguts del dossier els ha agradat, encara que ha estat trist no poder viure la festa major com cada any.
El contingut del dossier està dividit diferents apartats amb una presentació personal, explicant com se senten per no poder gaudir de la Festa Major, amb una carta adreçada als mateixos infants o una carta als administradors de la Festa Major de 2040.
El proper 3 d’octubre se celebrarà la cerimònia de segellat de la piràmide on es tancaran els dossiers i la voluntat és que aquesta càpsula del temps s’obri l’1 de setembre de 2040.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: