Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Iceta proposa buscar un candidat instrumental per accelerar la convocatòria electoral

Aquest dimecres a la tarda, mentre el Parlament de Catalunya celebrava la el ple d’homenatge a Quim Torra, Miquel Iceta visitava estudis de Penedès TV i Ràdio Vilafranca.

En el decurs del programa l’Entrevista, que es podrà veure aquest dijous a Penedès TV, Iceta planteja una alternativa perquè els comicis siguin abans del febrer. El socialista proposa buscar, mitjançant l’acord entre partits, un candidat per accelerar la convocatòria electoral. La idea d’Iceta és que es tracti d’un candidat instrumental per poder fer les eleccions el més aviat possible.

Respecte a la inhabilitació del president de la Generalitat Quim Torra, Miquel Iceta reitera que es tracta d’una decisió presa per jutges i no pas per polítics. La visita als estudis de Penedès TV i Ràdio Vilafranca, s’emmarca dins un conjunt de trobades que ha fet al Penedès. Al mateix matí s’ha reunit amb els treballadors de Robert Bosch i de Alfisa. Iceta creu que el que cal és guanyar temps per mirar de preservar els llocs de treball.

L’entrevista completa al primer secretari del PSC Miquel Iceta es pot veure aquest dijous a les 14.30h, amb repeticions a les 16.30h, 18.30h i 22.30h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: