Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Socialistes de la Vegueria, amb Miquel Iceta, demanen un desenvolupament industrial i econòmic

Miquel Iceta s’ha reunit amb els Comitès d’Empresa de Robert Bosch i Alfisa

Aquest migdia la casa de cultura Mas Catarro dels Monjos ha acollit una roda de premsa dels i les socialistes de l’Alt Penedès, Baix Penedès, Garraf i Anoia amb la presència del primer secretari del PSC, Miquel Iceta. L’atenció als mitjans ha estat després de reunir-se a Castellet i la Gornal amb el comitè d’empresa de Robert Bosch i als Monjos amb el comitè d’Alfisa. Els representants socialistes de la Vegueria han llegit un manifest en el que mostraven el seu compromís de lluitar per als i les treballadores de les empreses situades al Penedès amenaçades de tancar o acomiadar personal.

En la seva intervenció, Miquel Iceta, ha dit que cal aixecar un crit d’alerta respecte a la situació econòmica del Penedès. Creu que la Vegueria no està rebent l’atenció deguda per part del govern de la Generalitat i per això demana, en nom del partit socialista, un pla de desenvolupament industrial i econòmic pel territori.

Durant la roda de premsa altres representants del partit socialista al Penedès han reclamat que es doti els ajuntaments i consells comarcals de recursos per a gestionar més polítiques actives d’ocupació, que s’augmenti el nombre de cicles formatius, l’oferta formativa de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya o que es millori la xarxa ferroviària, entre moltes altres demandes.

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha continuat la ronda de visites aquest dimecres al Penedès amb una entrevista als estudis de Penedès TV i una reunió amb empresaris de la FEGP.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: