Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es lliuren els premis del quart Concurs de Relats Eròtics DO Penedès

Enguany ha estat un any molt complicat però tot i així s’ha comptat amb més participació i qualitat que mai. De 44 relats participants, es van seleccionar 17 finalistes.

Divendres passat al vespre, el restaurant Masia Torre del Gall acollia la gala d’entrega de premis del quart concurs de Relats Eròtics de la DO Penedès que cada any organitza la Fundació Futura Penedès. En un any marcat per la incertesa i la crisi de la Covid-19 com és aquest 2020, el certamen literari s’ha pogut celebrar fins i tot amb més participació que altres anys. El director de la DO Penedès, Francesc Olivella, destacava la resiliència del concurs.

La presidenta de la Fundació Futura Penedès, Coque Tuyà, refermava que enguany ha estat un any molt complicat però tot i així han comptat amb més participació i qualitat que mai. De 44 relats participants, es van seleccionar 17 finalistes.

Dels 17 relats finalistes, 3 han obtingut premi. El tercer premi se l’ha endut la vilafranquina Mercè Torres amb l’obra ‘Carretera cap a la Vinya del Desig’, el segon premi va ser per David Puig per ‘La Nuesa de la Vinya’ i el primer premi el va guanyar la Mar Rayo amb l’obra ‘Essències’. El certamen va comptar amb la participació d’autors i autores locals però també procedents d’arreu del territori català, del País Valencià, de Balears, del País Basc i d’Aragó.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: