Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cicle de tallers sobre sexualitat femenina a Sant Martí Sarroca

Continua el cicle de tallers sobre sexualitat femenina, promogut per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca.

El cicle de tallers compta amb totes les mesures de seguretat: cal l’ús obligatori de la mascareta durant el taller i inscriure’s prèviament enviant un e-mail a o trucant al 93 899 11 11. L’aforament màxim serà de 10 participants.

El proper taller se celebrarà el 23 de setembre, a les set de la tarda, a l’edifici del Casal de la Gent Gran i portarà per títol ‘El camí cap al plaer’. Estarà impartit per l’assessora i promotora de salut sexual Marta Garcia i serà gratuït.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: