Dimecres, 21 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A l’Alt Penedès hi ha 9 grups confinats del total de 107 centres d’ensenyament

Després de dues setmanes d’haver-se iniciat el curs als centres d’ensenyament ni a la comarca de l’Alt Penedès ni a Vilafranca s’ha hagut de confinar completament cap centre.

En concret, segons dades del departament d’Educació, a l’Alt Penedès hi ha 107 centres, des de llars d’infants, passant per escoles de primària i instituts de secundària. D’aquests la gran majoria es troben sense cap cas de covid-19 i amb totes les aules en funcionament. En el seu conjunt hi ha 16 casos de persones que han donat positiu, però no tots s’han detectat dins dels centres, sinó que alguns s’han avisat abans d’iniciar el curs i per tan ja no han arribat a les escoles. En concret hi ha un total de 9 grups confinats a la comarca, amb 150 persones confinades entre alumnes, professors i personal extern. Els casos que afecten més gent s’han donat a l’Escola Montcau de Gelida amb tres positius, tres grups i 69 persones confinades o l’escola Sant Josep de Sant Sadurní amb un positiu, un grup confinat i 28 persones confinades. També les escoles Jacint Verdaguer de la Granada i Pau Casals de Sant Llorenç d’Hortons amb un positiu, un grup i 17 persones confinades cadascuna. I a Vilafranca l’escola Montagut amb tres positius, dos grups i 14 persones confinades. Les dades dels casos covid-19 als centres educatius s’obtenen del buidatge de les dades que cada centre introdueix a l’aplicació Traçacovid. Aquesta aplicació dona suport als centres educatius en el marc del Protocol de casos covid-19 .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: