Dijous, 1 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Un incendi a la plaça de l’Estació deixa una persona ferida

Un incendi a la plaça de l’Estació deixa una persona ferida

Un home ha resultat ferit de gravetat quan intentava apagar el foc. Ha estat traslladat en helicòpter a l’hospital Vall d’Hebron.

A un quart de quatre d’aquesta tarda de dimarts s’ha produït un incendi en un habitatge de la plaça de l’Estació de Vilafranca. Es tracta d’un quart pis en el número 4 de la mateixa plaça. Al lloc s’han desplaçat 4 dotacions de bombers i 5 del SEM, una d’elles era un helicòpter. A causa de l’incendi un home ha resultat ferit quan intentava apagar el foc. La persona ha estat traslladada en helicòpter a l’hospital de la Vall d’Hebron. La consideració del seu estat és greu segons fonts del Servei d’Emergències Mèdiques. L’incendi ha estat extingit quan passaven pocs minuts de dos quarts de quatre i, ara per ara, els bombers estan analitzant si hi ha alguna afectació estructural a l’edifici.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: