Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ICS aclareix que la contractació d’una infermera a Mediona i Torrelavit ha anat al seu càrrec

Aquesta professional prestarà assistència a partir d’aquesta setmana tant al consultori local de Mediona com al de Torrelavit.

En relació amb les informacions aparegudes sobre la contractació d’una infermera per a la reobertura del consultori local del municipi de Mediona, l’Institut Català de la Salut vol aclarir que la contractació d’aquesta infermera ha anat a càrrec de l’ICS. Aquesta professional prestarà assistència a partir d’aquesta setmana tant al consultori local de Mediona com al de Torrelavit.
En una nota de premsa s’explica que la pandèmia de Covid-19 ha obligat a adaptar els serveis sanitaris a la nova situació. En el moment actual, la voluntat de l’ICS és anar tornant gradualment a la normalitat en la mesura de possible. Tanmateix, recorden a la ciutadania que és molt important encara prioritzar el contacte telefònic amb els serveis de salut, evitant els desplaçaments als centres si no són necessaris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: