Dimecres, 26 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les vendes de marxandatge de la festa major 2020 continuen

Els administradors de la Festa Major de Vilafranca continuen amb la venda de marxandatge amb la voluntat que la vila estigui engalanada a finals d’agost.

Cada dissabte, els administradors i administradores de la festa major de Vilafranca 2020 instal·len la seva parada al mercat. Hi ofereixen tots els productes de marxandatge, d’una banda, per recaptar recursos que es destinaran a l’edició de l’any vinent, però també, i sobretot, perquè Vilafranca estigui engalanada els dies 29, 30 i 31 d’agost, malgrat que no hi hagi una festa major com la dels darrers anys.

Els administradors creuen que les vendes dels productes de marxandatge estan anant prou bé, tenint en compte les circumstàncies. Pere Nin explica que la majoria de la gent que reben a la parada comprèn la decisió de no fer la festa major tradicional quan encara ens trobem en emergència sanitària pel coronavirus. Tot i així, reitera que hi haurà algunes accions simbòliques i que preparen alguna sorpresa més pels propers dies.

Tot i que no hi hagi festa major aquest 2020, els administradors creuen que s’ha de viure la situació amb la major normalitat i mantenir viu l’esperit de la festa en la mesura del possible.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: