Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les pintures de la Processó Il·lustrada capten les mirades de la població vilafranquina

Les pintures estan repartides en 23 façanes que es poden anar trobant dins del recorregut de la processó del dia 30 d’agost

Des de diumenge, pels carrers de Vilafranca, i seguint el recorregut de la cercavila, es poden veure les pintures de 23 artistes que conformen la Processó Il·lustrada. Els artistes van dur a terme pintures dibuixant en 23 façanes que es poden anar trobant dins del recorregut de la processó del dia 30 d’agost, amb representacions del drac, els castellers o l’àliga, entre d’altres.

Un cop finalitzades les obres, s’han pogut trobar grups de persones fent el recorregut del dia 30, seguint les marques que operaris de l’Ajuntament van disposar pel terra. Un exemple és el Raul Aralla, que aprofitava per fotografiar-ne algunes acompanyat de les seves filles.

En Raul, com molts dels ciutadans que es poden veure observant les pintures, anava acompanyat de dues petites, les quals també gaudien de la Processó Il·lustrada.

Recordem que aquest és un projecte del Servei de Cultura de l’Ajuntament i el col·lectiu Gargot, els quals van encarregar-se de seleccionar els pintors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: