Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ajuts a Sant Sadurní per a persones en situació de vulnerabilitat a causa del coronavirus

L’Ajuntament de Sant Sadurní obre el termini per sol·licitar ajuts per a persones en situació d’especial vulnerabilitat econòmica i social a causa de la Covid 19.

L’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia ha obert el termini per sol·licitar ajuts econòmics amb caràcter urgent per a persones afectades per la Covid 19, fent especial èmfasi en totes aquelles persones que han vist reduïts considerablement els seus ingressos i que no disposen dels recursos suficients per a fer front a les necessitats bàsiques.

Es tracta d’ajuts que s’atorgaran amb l’objectiu d’atendre situacions d’urgència: principalment d’habitatge, necessitats bàsiques i subministraments. S’atorgaran en règim de concurrència no competitiva per la qual cosa disposen d’un crèdit pressupostari limitat i s’ordenaran les sol·licituds en funció de la urgència i la necessitat.

La partida pressupostària és de 60.000 euros i és una de les mesures del Pla de xoc de més mig milió d’euros impulsat per l’Ajuntament amb l’objectiu de pal·liar l’impacte econòmic i social provocat per la Covid 19.

Aquests ajuts es poden sol·licitar fins a l’exhauriment de la dotació pressupostària i fins al 31 de desembre de 2020.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: