Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Zebrass i Sr Wilson han protagonitzat el darrer concert de l’Espai Jove La Nau

Aquest dimecres al vespre, l’Espai Jove va acollir un doble concert amb Zebrass i Sr Wilson a l’interior de les seves instal·lacions. Aquest acte s’emmarcava en la segona edició de les ‘Escenes Fresques’, un cicle d’espectacles de petit format que combina cinema a la fresca, música en directe, espectacles de màgia, monòlegs, percussió i un cabaret per finalitzar la programació.

El primer en actuar va ser el Xavi Ojeda, conegut artísticament com a Sr Wilson i que va venir en un format acústic a la Nau. Es tracta d’un dels artistes més respectats de l’escena Reggae nacional. La seva carrera es remunta a 2008, encara que no és fins al 2012 quan entra en l’escena professional amb el seu primer disc ‘Good Man Style’ i el seu primer i conegut single ‘Chatty Chatty’. És a partir d’aquest moment que la carrera del Sr. Wilson s’enlaira i comença a fer actuacions per tot el territori, sempre acompanyat pel seu sound Badalonias.

Es tracta d’un dels artistes amb més projecció internacional amb actuacions, no només per tot Europa sinó també per Estats Units, Canadà, Japó, Mèxic o Colòmbia. Actualment està presentant el seu tercer disc “24/7” composat íntegrament amb la seva banda The Island Defenders, gravat i barrejat en La Panchita Studio por Chalart58. El concert d’aquest dimecres a la Nau era el seu primer concert després del confinament.

Després van actuar les ZeBRASS, una marching band de Vilanova i la Geltrú nascuda l’any 2012 que s’inspira en les bandes de carrer de New Orleans on les marching bands i la música acompanyen a la gent en tots els actes festius de la ciutat. El seu repertori té quatre línies diferents: adaptació de cançons tradicionals, composicions pròpies, temes de música jamaicana i repertori de jazz tradicional.

Per realitzar les activitats, com no pot ser d’una altra manera, des de La Nau s’apliquen totes les mesures de seguretat i distància que marquen les autoritats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: