Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Torrelavit donarà ajuts de fins a 400 € a les famílies afectades per la crisi de la Covid-19

Torrelavit donarà ajuts de fins a 400 € a les famílies afectades per la crisi de la Covid-19

A més, les que tinguin més dificultats econòmiques també podran optar a vals per valor de 70€ per comprar a les botigues del poble.

La proposta s’ha aprovat per unanimitat en el ple d’aquesta setmana a l’ajuntament de Torrelavit. L’objectiu de la iniciativa és contribuir a pal·liar els efectes que la pandèmia ha tingut en el context econòmic municipal.
Segons el document aprovat, hi haurà dues línies d’ajuts: una primera de fins a 400 euros que els beneficiaris hauran de destinar a despeses de lloguer o hipoteca, subministraments i accés a internet, o alguns altres conceptes que es considerin indispensables; a més, hi ha una segona línia d’ajuts de fins a 70 euros, que consistirà en uns vals de compra o targetes moneder que els beneficiaris hauran de gastar als comerços del poble. D’aquesta manera, segons la regidora de Benestar Social, Anna Maria Perona, a més d’ajudar els veïns i veïnes que més ho necessiten, des de l’Ajuntament es vol contribuir a incentivar el consum de proximitat i el comerç local.
A l’hora de valorar les sol·licituds d’aquests ajuts es tindrà en compte el patrimoni, ingressos econòmics i les condicions socials de la unitat familiar.
L’alcalde, Manuel Raventós, va voler agrair el suport de l’oposició en aquest projecte que ha sorgit de l’anàlisi del context local i els resultats de l’enquesta que es va fer a la població sobre els efectes de la Covid-19 en l’economia familiar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: