Diumenge, 20 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’incrementa el nombre de pacients ingressats amb sospita de Covid-19 al Penedès i Garraf

A l’informe d’aquesta setmana, conjunt entre els hospitals del Garraf i de Vilafranca són 9 els pacients amb patologies respiratòries o sospita de coronavirus.

El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf ofereix a partir d’aquesta setmana l’informe de seguiment del coronavirus amb les dades agregades, ja que els malalts per Covid-19 es troben centralitzats a l’hospital dels Camils, a Sant Pere de Ribes. Aquesta mesura és momentània, de cara a l’adaptació al període estival i a la optimització de recursos. La setmana passada s’informava que a l’hospital de Vilafranca no hi havia cap ingressat, mentre que al Garraf eren dues les persones amb sospita de coronavirus. A l’informe d’aquesta setmana, conjunt entre els hospitals del Garraf i de Vilafranca són 9 els pacients amb patologies respiratòries o sospita de coronavirus. Per tan l’increment és de 7 persones en una setmana. Des de l’inici de la pandèmia als centres de les dues comarques s’ha registrat la mort de 114 persones confirmades de COVID-19; mentre que les altes de persones confirmades de COVID-19, han estat 428.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: