Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha inaugurat el cafè restaurant Ametller Origen Mercat d’Autors a Casa Seat de Barcelona

Les empreses SEAT i Ametller Origen s’han associat en un projecte per oferir cuina de qualitat en el marc d’un centre que mostra el futur de la innovació, la mobilitat, la tecnologia i el disseny.

Casa SEAT es troba al Passeig de Gràcia de Barcelona, i a més d’una visita guiada disposa del restaurant Ametller Origen Mercat d’Autors on s’ofereix un menú degustació amb propostes de xefs de renom.
La inauguració comptava amb la presència de Gabriele Palma, Director de CASA SEAT i Josep Ametller, Director General del Grup Ametller Origen.
La carta inclou receptes elaborades amb productes de temporada d’Ametller Origen.
L’experiència permet descobrir el nou concepte culinari que reuneix els millors xefs i artesans: la cuina japonesa de Hideki Matsuhisa, la xinesa de Josep Maria Kao, la rostisseria tradicional de Nandu Jubany, les pizzes i la pasta fresca dels germans Colombo i la rebosteria mediterrània clàssica de Christian Escribà i Patricia Schmidt.
Josep Maria Kao ens explicava quina és la riquesa de la cuina xinesa.
Per l’empresa penedesenca Ametller Origen reunir cuiners de renom en un marc com la casa de la principal empresa de Catalunya ha estat molt important.
Abans de l’àpat la proposta s’acompanya d’un recorregut d’uns trenta minuts en el que es mostren les últimes novetats de productes de SEAT i CUPRA.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: