Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Se suspèn la Mostra de Vins i Caves de Catalunya 2020

La Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que forma part de les Festes de la Mercè de Barcelona, se suspendrà aquest 2020.

Enguany la Mostra arribava a la seva 40a edició i, finalment, es posposarà per la Mercè del 2021. Des de l’INCAVI i PRODECA, organitzadors d’aquesta fira, han pres aquesta decisió per la situació de la pandèmia i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.
La Mostra, que reuneix cada any una cinquantena de cellers, i que aplega molts assistents que volen conèixer i tastar els vins amb DO que s’elaboren a Catalunya, difícilment es podria dur a terme en les condicions actuals i amb les restriccions per evitar la propagació del virus.
Tot i això, des de l’INCAVI i PRODECA s’està treballant perquè durant la tardor del 2020 es puguin fer activitats de difusió i promoció dels vins catalans disseminades arreu del territori i amb diferents formats.
Des dels primers moments del confinament, des de l’administració s’han fet accions per fomentar els vins catalans, a través de campanyes de promoció dels productes de proximitat, de la plataforma Aliments de Prop o la campanya de foment de l’enoturisme, entre d’altres.
També el sector del vi ha treballat intensament per arribar al consumidor final, a través de campanyes i accions que han desenvolupat els propis cellers i les Denominacions d’Origen, de forma unitària o conjunta, com la campanya digital actual del vi català amb DO.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: